• ŽUPNÝ ŠPORTOVÝ DEŇ

          • Boli sme na Župnom športovom dni a boli sme úspešní.

            Zapojili sme sa do súťaží v basketbale a volejbale. Vo volejbale naši žiaci vo víťaznej zostave Zsoldos Kevin I.BG, Csivre Dominik II.A, Michalica Matej II.C, Franko Martin III.C obsadili 1. miesto. GRATULUJEME.

            V basketbale nás reprezentovali  Áč Adam I.C, Ričovský Jakub II.BG, Guldan Eugen Samuel II.C, Jurek Milan III.C

            Ďakujeme za reprezentáciu školy.

            Viac foto na Župný športový deň 2023 

          • INOVAČNÝ WORKSHOP

          • Dnes 14. 9. 2023 pre nás Slovenská inovačná a energetická agentúra pripravila pre našich tretiakov zaujímavý Inovačný workshop Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky.
            Na úvod ich naučila, aké postupy využívať pri realizácii nápadov, aktivít a projektov. V skupinách pripravili zaujímavé výstupy, ako zlepšiť prostredie školy. Tieto prezentovali v záverečnom bloku. Milo nás prekvapili svojou aktivitou a veľmi dobrými podnetmi. Zástupcovia agentúry priniesli skvelú a tvorivú atmosféru a oživili vyučovanie. Na záver nás prekvapili hudobným predstavením. Svojimi pesničkami nás potešil náš bývalý absolvent Tóno Suchota.
            Výborný nápad, výborne pripravené podujatie.
            Ďakujeme a tešíme sa na budúce akcie.

          • ŠKOLSKÁ KOLEKCIA OBLEČENIA

          • Dobrý deň všetkým!

            Aj tento rok máme pre Vás skvelú správu!

            Naša škola má vlastnú voľnočasovú kolekciu oblečenia, o podobe ktorej rozhodli sami žiaci. Tento školský rok prichádza obohatená o nové produkty, nové farby a eko oblečenie. Všetky informácie i možnosti zľavy pri nákupe sa dozviete na webe e-shopu: https://www.kraloveskoly.cz/stav-geo/

            Objednávanie je už spustené a bude možné až do 25.9. Nasledujúci deň sa e-shop uzatvorí a objednané veci pôjdu do výroby. Neváhajte preto, ak si chcete zadovážiť nový kúsok so školským logom!  

            (Môže sa stať, že ceny v e-shope sa zobrazia v CZK. V hornej lište e-shopu nastavíte EUR)

             S pozdravom a prianím krásneho dňa 

            vedenie školy